Malatya için hazırız

Malatya için hazırız
Eskişehirspor, konuk edeceği Malatyaspor için hazır. Son çalışmasını yapan kırmızı şimşekler bugün tesislerde kampa giriyor.Ligde alt sıralardan kurtulma savaşı veren ve puan kaybına tahammülü olmayan Eskişehirspor konuk...

Eskişehirspor, konuk edeceği Malatyaspor için hazır. Son çalışmasını yapan kırmızı şimşekler bugün tesislerde kampa giriyor.
Ligde alt sıralardan kurtulma savaşı veren ve puan kaybına tahammülü olmayan Eskişehirspor konuk edeceği güçlü Malatya için hazırlıklarını tamamladı. Dün tesislerde teknik direktör Ergin Işık gözetiminde haftanın son çalışmasını yapan Eskişehirspor taktikteki eksiklikleri giderdi.
Çalışmada futbolcuların kazanma hırsı ile dolu olmaları dikkat çekerken teknik direktör Ergin Işık " İnşallah bu kazanma hırsını Cumartesi günü sahaya yansıtırız. Bu maçtan galibiyet bekliyorum" dedi.
Eskişehirspor, bugün tesislerde kampa giriyor. Öğle yemeğinden sonra dinlenmeye çekilecek olan kırmızı şimşekler zorlu Malatya maçı için galibiyete motive olurken, taraftarından da destek bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.