"Milletvekilliği ve başkanlık hevesim yok"

“Milletvekilliği ve başkanlık hevesim yok”
Eski başkan Halil Ünal ve eski yönetici Nihat Çuhadar’ a sert yanıt veren Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu “ Milletvekilliği ve belediye başkanlığı hevesim yok” dedi. Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal’ın kongrenin...

Eski başkan Halil Ünal ve eski yönetici Nihat Çuhadar' a sert yanıt veren Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu " Milletvekilliği ve belediye başkanlığı hevesim yok" dedi.
Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal'ın kongrenin ertelenmesi isteğine ve eleştirilerine Nihat Çuhadar' ın yönetimi iki başlılıkla suçlaması üzerine cevap hakkını kullanan Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu oldukça sert açıklamasında şunları söyledi.
" Bize görev teslim edilmedi. Kongrede aldık. Ve yönetim kurulumuz bir sene içinde görevini layığı ile yaptı. 3 parola ile göreve geldik. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkmadık. 7 yıllık yönetimlerdeyim. Geçen sene 2 milyon 127 bin YTL borç devraldık. Vergi ve SSK borçları hariç. 4 trilyon borçla kongreye geliyoruz. Bir bakkal ile süper marketin bütçesi olmaz. Daha önce B ligindeydik şimdi A ligindeyiz. Futbolcu fiyatları 200-300 milyardan başlıyor. Yaptıklarımıza bakın. Stadı mecbur olmadığımız halde 700 bin YTL nin üzerinde harcama yaparak elden geçirdik. 472 milyar tesislerin yapımı için harcadık. Ayrıca ,temeli 200 milyara mal oldu. Geçmiş borçlar olan 727 bin YTL' yi ödedik. Eski yöneticilere 495 bin YTL ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. SSK'ya 204 bin YTL, Vergiye 173 bin YTL ödedik. Vali Hanefi Demirkol' dan bu yana Eskişehirspor için bir tek çivi çakılmadı. Yaptırdığımız tesisi cebimize koyup götürmeyeceğiz. Cebeci stadında Eskişehirspor formasına haciz geldi yükselme maçlarında kefil oldum. Her hesap ortada. Biz borcu 1 trilyon azaltmışız .Yeni yönetimdeki arkadaşlar adam değil mi? Hepsi şaibeli mi? Hata yaptık. Evet transferde 750 bin YTL' lik hata yaptık. Bunun içinde özür diliyorum. Ama iş yapan hata yapar. İş yapmayan hata yapmaz. Tesislerin yarım kaldığı ve haciz geldiği söyleniyor. Yalan ispatlasınlar başkanlığı bırakacağım. Tesisleri yapan arkadaşımız yönetimimizde. Yeni yönetimimiz adam gibi adamlardan oluşuyor. Ben bu işi severek, gönülden yapıyorum. Benim milletvekilliği, belediye başkanlığı hevesim yok. Ben UEFA'da oynayan bir Eskişehirspor'un başkanı olmak istiyorum. Bunun içinde sabır istiyorum "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.