Minik futbolcular geri sayımda

Minik futbolcular geri sayımda
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Küçükler futbol Okullar Bölge karması projesi kapsamında bölge seçmelerine katılacak il takımımız çalışmalarını sürdürüyor.Antrenörler...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği Küçükler futbol Okullar Bölge karması projesi kapsamında bölge seçmelerine katılacak il takımımız çalışmalarını sürdürüyor.
Antrenörler Berkant Ongan, Adnan Işık, Aytaç Hokkaömeroğlu gözetiminde haftanın iki günü çalışmalara tabi tutulan minikler milli takıma girebilmek için çaba sarf edecekler. Konu ile ilgili olarak antrenörlerden Aytaç Hokkaömeroğlu"Şiddetten uzak, özgüveni gelmiş, sosyal alanda kendini ifade edebilen ve fair-play duygusuna sahip bireylerin yetişmesine fırsat sağlamak amacıyla düzenlenen projede milli takıma sporcu vermek en büyük hedefimiz.
3 Mayıs tarihinde Ankara'da yapılacak müsabakalarda öncelikle Bartın temsilcisi ile karşı karşıya geleceğiz. Daha sonrada Çankırı-Bolu maçından çıkacak sonuna bağlı olarak ikinci maçımıza çıkacağız. 70 okuldan seçtiğimiz 10 sporcu ile müsabakalarda boy göstereceğiz.İnşallah ilimizden de bu kapsamda milli sporcular çıkar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.