Minik yeteneklerin futbola olan aşkı

Minik yeteneklerin futbola olan aşkı
Eskişehirspor Futbol okulu seçmeleri dün Atatürk dış sahasında gerçekleştirildi. Elemelerde seçilen minikler üç aylık eğitime tabi tutulacak. Eskişehirspor tarafından her yıl yapılan ve yetenekli miniklerin tespit edildiği...

Eskişehirspor Futbol okulu seçmeleri dün Atatürk dış sahasında gerçekleştirildi. Elemelerde seçilen minikler üç aylık eğitime tabi tutulacak. Eskişehirspor tarafından her yıl yapılan ve yetenekli miniklerin tespit edildiği futbol okulu seçmeleri dün sabah Atatürk dış sahasında 300'e yakın adayın katılması ile gerçekleştirildi. Alt yapı and antrenörleri Emre Özbayer, Kenan Takıl, Gani Gümüşcan ve Berkant Ongan tarafından yapılan seçmelere hafta süresince kayıt yaptıranlar ile Pazar sabahı gelenler katıldı. Katılan adayların büyük bölümü yaz süresince yapılacak olan çalışmalara alındı.
Alt yapı antrenörü Emre Özbayer " Bir günlük seçmelerde yetenekli olan bazı miniklerin gözden kaçması mümkün. Bu nedenle seçmeleri geniş tuttuk ve yüzde seksenine yakınını üç aylık eğitim programı içine aldık. Üç aylık eğitim sonunda bir eleme daha yaparak her yaş kategorisinde iyi olan minikler Eskişehirspor alt yapı takımlarına alınacak." Dedi.
Eskişehirspor'un Atatürk dış sahasındaki seçmelerine 1994 ve 99 ile arası doğumlular katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.