Minikler hazırlık maçında

Minikler hazırlık maçında
Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Küçükler Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakaları öncesi takımlar hazırlık maçları yaparak eksikliklerini gideriyor. Küçükler Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakaları...

Milli eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Küçükler Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakaları öncesi takımlar hazırlık maçları yaparak eksikliklerini gideriyor.
Küçükler Mini Voleybol İl Birinciliği müsabakaları için geri sayım başladı. 29 Aralık tarihinde Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak olan İl Birinciliği müsabakaları öncesi takımlar hazırlık maçları yaparak kendilerini hazırlıyorlar. Önceki akşam Ticaret Borsası, Barboros ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulları hazırlık maçında karşı karşıya gelerek eksikliklerini görme şansı buldu. Ticaret Odası İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalarda üç antrenör Ticaret Borsası antrenörü Levent Coşkun, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu antrenörü Engin Özaydın ve Barboros İlköğretim Okulu antrenörü Özkan Çimenli oyuncularının son durumlarını görme şansı buldular. Dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde geçen karşılaşmaların sonunda ise dostluk kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.