Minikler ligine 14 başvuru

Minikler ligine 14 başvuru
Minikler liginde bu yıl 14 takım mücadele edecek. Müsabakalar için başvuru yapan Anadolu Üniversitesi spor kulübü, Otosanspor, Telekomspor, Sağlıkspor, Eskişehirspor, Demirspor, Dsi Bentspor, Tepebaşı Kolej, Odunpazarı Belediyespor,...

Minikler liginde bu yıl 14 takım mücadele edecek.
Müsabakalar için başvuru yapan Anadolu Üniversitesi spor kulübü, Otosanspor, Telekomspor, Sağlıkspor, Eskişehirspor, Demirspor, Dsi Bentspor, Tepebaşı Kolej, Odunpazarı Belediyespor, Kırmızı Toprakspor, Harb-işspor, Muttalıpspor, Şekerspor ve Orhangazispor ligde mücadele edecek. Konu ile ilgili olarak EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul" Minikler ligine 14 takım katıldı.
Lig ile ilgili fikstür çekimini önümüzdeki hafta içerinde yapacağız. Müsabakaları 20 Mayıs'tan itibaren başlatmayı düşünüyoruz. Bunu kulüplerimizi ile de görüşerek en uygun tarihte müsabakaları başlatacağız. Federasyon tarafından düzenlenen tüm illerde düzenlenen minikler liginde il birinciliğini elde eden takım Türkiye şampiyonasında mücadele edecek. Bu ligin amacı Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak olacak. Güzel bir lig olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.