Miniklerde gol yağmuru

Miniklerde gol yağmuru
15 takımın 2 grupta mücadele ettiği minikler ligi müsabakalarında ikinci gün müsabakaları oynanırken, oldukça gollü geçen iki maçta fileler 17 kez havalandı.Atatürk dış sahasında oynanan günün ilk karşılaşmasında Şekerspor...

15 takımın 2 grupta mücadele ettiği minikler ligi müsabakalarında ikinci gün müsabakaları oynanırken, oldukça gollü geçen iki maçta fileler 17 kez havalandı.
Atatürk dış sahasında oynanan günün ilk karşılaşmasında Şekerspor Orhangazi ile karşı karşıya geldi. Şekerspor ilk yarıda rakibi karşısında zorlansa da ikinci yarıda 9-1'lik skorla farka gitmesini bildi. Günün Atatürk dış sahasında oynanan ikinci karşılaşmasında ise Eskişehirspor Odunpazarı önüne çıktı.
Tıpkı Şekerspor gibi ilk yarıda bocalayan Eskişehirspor ikinci yarıda kalitesini ortaya koyarak 7-0'lık skorla sahadan galip ayrılmasını bildi ve turnuvaya iyi başlangıç yapan bir başka takım oldu.
Ligin önceki gün oynanan açılış karşılaşmalarında ise Telekom sahasında Demirspor Sağlık'ı, Telekomspor ise Harb-İş'i aynı skorla 4-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan takımlar olmuşlardı. Turnuvaya bu bir bu akşam oynanacak tek karşılaşma ile devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.