OH BE KAZANDIK (1-0)

OH BE KAZANDIK (1-0)
Haftalardır galibiyete hasret olan Eskişehirspor’un yüzünü Mehmet Al güldürdü. 1-0 Ligte tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor galibiyet için çıktığı zorlu Malatya maçında istediğini aldı. Maçın ilk yarısında oldukça...

Haftalardır galibiyete hasret olan Eskişehirspor'un yüzünü Mehmet Al güldürdü. 1-0 Ligte tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor galibiyet için çıktığı zorlu Malatya maçında istediğini aldı. Maçın ilk yarısında oldukça dikkatli ve temkinli oynamayı tercih eden Eskişehirspor daha çok rakibini oynatmamayı tercih etti.Maçın ikinci yarısında ise atak oynayan Eskişehirspor Mehmet Al ile golü buldu. Bu dakikadan sonra rakibin baskısı ile zorlanan ve bitiş düdüğüne kadar ecel teri döken kırmızı şimşekler haftalar sonra galibiyetle tanıştı.
MAÇTAN NOTLAR
14.dak. Birol'un serbest atışında topu uzaklaştırmak isteyen Malatya'lı Ramazan'ın ters vurduğu top direği sıyırarak dışarı çıktı.
19.dak. Mehmet Akif'in ortasında defansın arkasına sarkan Mehmet Al dokundu top yandan dışarı gitti.
27.dak. Senkerik'in ortasında çaprazda topla buluşan Serdar' ın sert volesinde kaleci Zafer topu çıkarttı. Dönen topu yakalayan Taner'in yakın mesafeden vuruşunda Zafer bir kez daha topu tokatlayarak gole izin vermedi.
İKİNCİ YARI
50.dak. Birol'un serbest atışında altı pasta Mehmet Al kafayı vurdu kaleciyi geçen top üst direkten döndü.
57.dak.Zafer, ceza alanı içinde Atilla ile girdiği ikili mücadelede ayağını fazla kaldırıp eli ile topu kestiği anda hakem ceza alanı içinde çift vuruş verdi. Malatyalıların penaltı itirazı kararı değiştirmedi. Çift vuruşta Serdar topu Ramazan'a aktardı. Ramazan'ın şutunda top barajdan döndü.
69.dak. Serkan Reçber'in alda at derecesine pasında topla buluşan Mehmet Al kaleci Şenol'un yanından topu filelere gönderdi. 1-0
73.dak. Ramazan'ın pasında çaprazda topla buluşan Bülent Akın' ın sert şutunda kaleci Zafer'in çeldiği top yan ağlara gitti.
81.dak. Serkan Bensol' un ortasında ceza alanı içinde Turgay kafayı vurdu kaleci Zafer son anda tokatlayarak gole izin vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.