Ok'dan altyapıya teşekkür

Ok’dan altyapıya teşekkür
TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu başkanı Hilmi Ok Eskişehir Alt yapı yönetimine teşekkür etti. 21- 22 Nisan tarihlerinde ilimizde toplanan TFF Gözlemciler ve Temsilciler kurulunu ziyaret eden Eskişehir Alt Yapı yöneticileri...

TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu başkanı Hilmi Ok Eskişehir Alt yapı yönetimine teşekkür etti. 21- 22 Nisan tarihlerinde ilimizde toplanan TFF Gözlemciler ve Temsilciler kurulunu ziyaret eden Eskişehir Alt Yapı yöneticileri başkan Hilmi Ok ve kurul üyelerine " Hoş geldiniz" diyerek bir süre sohbet etti. Kurula çalışmalarında başarılar dileyen Alt yapı yönetimi başkan Hilmi Ok'a çiçek verdi.
Alt yapı yönetiminin nezaketine Başkan Celal Arabacı' ya bir teşekkür fakslı ile yanıt veren TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu başkanı Hilmi Ok " İlinizde yaptığımız toplantı anında ziyaret ederek ve yakın ilgi göstermenizin yanı sıra çiçek göndererek bizleri onurlandırmış bulunmaktasınız. Bu nedenle şahsınıza ve kurul üyelerinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.