Okul takımlarımız yarı finallerde

Okul takımlarımız yarı finallerde
Okullu sporcularımızı yarı final heyecanı sardı. 15-18 Mart tarihleri arasında yarı finallere çıkacak hentbol bayanlarda Cumhuriyet Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi, erkeklerde ise Türk Telekom Anadolu Lisesi hazırlıklarını tamamladı....

Okullu sporcularımızı yarı final heyecanı sardı. 15-18 Mart tarihleri arasında yarı finallere çıkacak hentbol bayanlarda Cumhuriyet Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi, erkeklerde ise Türk Telekom Anadolu Lisesi hazırlıklarını tamamladı. Yarı finallerde Cumhuriyet Lisesi bayanları Mersin'de, Hoca Ahmet Yesevi bayan, Türk Telekom erkek takımı ise Adana'da finallere kalabilmek için mücadele edecek. Cumhuriyet Lisesi Murat Kabadayı, Hoca Ahmet Yesevi Lisesi Barış Efe, Suat Aksoy, Türk Telekom ise Cem Raşan gözetiminde hazırlıklarını tamamladı.
Öte yandan Liseler arası gençler voleybol il birinciliğinde şampiyonluğu elde eden bayanlarda Mat-Fkb Gelişim, erkeklerde ise Hoca Ahmet Yesevi Lisesi yarı finaller için bu sabah yola çıktı. Mat-Fkb Gelişim Şahin Çatma, Hoca Ahmet Yesevi Lisesi ise Önder Öztürk gözetiminde karşılaşmalara çıkacak.
15-18 Mart'ta Mat-Fkb Gelişim Isparta'da, Hoca Ahmet Yesevi ise Amasya'da mücadele edecek.
Yarı finallerde mücadele edecek takımlarımızın finallere kalarak büyük başarılara imza atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.