OK'un yüzünü güldürdük

OK’un yüzünü güldürdük
Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu, 21-23 Nisan-2007 tarihlerinde eğitim ve etap çalışmalarını yapmak üzere ilimizde toplandı. Eskişehir’deki organizasyondan memnun kalan Başkan Hilmi Ok’ a şilt verildi....

Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu, 21-23 Nisan-2007 tarihlerinde eğitim ve etap çalışmalarını yapmak üzere ilimizde toplandı.
Eskişehir'deki organizasyondan memnun kalan Başkan Hilmi Ok' a şilt verildi. TFF Gözlemciler ve Temsilciler kurulu ve başkan Hilmi Ok yoğun toplantı gündemleri arasında Eskişehir İl Gözlemci Kurulu, İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şubesi yöneticileri ile görüşerek fikir alış verişi bulundu. Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Üyesi Hüdai DOĞU ve İl Gözlemci Kurulu Başkanı Sabri KÖSE, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı Hilmi OK"a futbol hakemliğine ve gözlemciliğine yaptığı hizmetlerin anısına birer plaket verdi. Başkan Hilmi Ok, gösterilen ilgiye teşekkür ederek " Mükemmel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz. Bu kadar güzel bir çalışma beklemiyordum. Eskişehir gerçekten çok iyi seviyede. Teşekkür ederim" dedi. Merkez Hakem Kurulu EPAK Başkanı Prof. Dr. Fethi HEPER, gözlemciler ve temsilciler kurulunu ziyaret ederek kendileriyle çeşitli konularda görüşmeler yaptı. Eskişehir"deki yenilikleri ve gelişmeleri beğeni ile karşıladıklarını belirten kurul üyeleri de kendilerine gösterilen ilgiden ve organizasyondan memnun olduklarını açıklayarak şehrimizden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.