Okwunwanne'ye yakın takip

Okwunwanne’ye yakın takip
Eskişehirspor Belçika liginde oynayan Jaycee John Okwunwanne’yi yakın takibe aldı.Ara transfer döneminde kadrosunu ileri uç, orta saha, sol kanat ve savunma elemanı ile güçlendirmeyi planlayan Eskişehirspor ‘da bir çok isim gündeme...

Eskişehirspor Belçika liginde oynayan Jaycee John Okwunwanne'yi yakın takibe aldı.
Ara transfer döneminde kadrosunu ileri uç, orta saha, sol kanat ve savunma elemanı ile güçlendirmeyi planlayan Eskişehirspor 'da bir çok isim gündeme gelirken Başkan Halil Ünal ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ince eleyip sık dokuyor.
Kadro dışı bırakılan ve Eskişehirspor'la yolları ayrılan Souleymane Youla'nın yerini dolduracak yeni bir yabancı peşine düşen Eskişehirspor Belçika'nın birinci lig takımlarından Mouscron takımında forma giyen Bahreynli Jaycee John Okwunwanne' yi yakın takibe aldı.
Yapılan araştırmalar sonunda hakkında olumlu rapor gelen ve aynı zamanda Bahreyn milli takım oyuncusu olan Okwunwanne'yi yardımcı antrenör Bülent Albayrak izleyecek ve başkan ile teknik heyete hakkında rapor verecek. Okwunwanne'nin durumunun bu hafta içinde netlik kazanabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.