PAF'lar Paşa'yı dörtleri: 4-0

PAF’lar Paşa’yı dörtleri: 4-0
Eskişehirspor süper gençleri M. Kemal Paşa’ yı ilk yarıda attığı gollerle yenerek evine puansız gönderdi. 4-0Çanakkale Dardanel maçına kadar puan kaybetmek istemeyen ve 9 puanlık seriyi yakalamayı hedefleyen Eskişehirspor süper...

Eskişehirspor süper gençleri M. Kemal Paşa' yı ilk yarıda attığı gollerle yenerek evine puansız gönderdi. 4-0
Çanakkale Dardanel maçına kadar puan kaybetmek istemeyen ve 9 puanlık seriyi yakalamayı hedefleyen Eskişehirspor süper gençleri M.Kemal paşa maçı ile bu hedefini gerçekleştirdi. Yalova, Bilecik maçlarından sonra M.Kemal Paşa karşısında da fırtına gibi esen Eskişehirspor gençleri rakibini ilk yarıda attığı gollerle devirdi.
Karşılaşmanın 17. dakikasında Seçkin ile 1-0 öne geçen Eskişehirspor, 26. dakikada Uğur'la farkı ikiye çıkarttı. 2-0. Bu golden sonra daha rahat oynayan genç şimşekler 32. dakikada Fahri' nin, 45. dakikada Seçkin' in attığı gollerle ilkyarıyı 4-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında Mahmut, Arda ve Mustafa'yı oyuna alan Eskişehirspor oyunu rölantiye alıp, taktik denemeye ve pas yapmaya başlayınca karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 4-0 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.