Pilgir "Kabul etmiyoruz"

Pilgir “Kabul etmiyoruz”
Deplasmanlı süper gençler liginde ilk iki mücadelesi veren Eskieşehirspor’un bu hafta oynayacağı Çanakkale Dardanel maçının Salı gününe alınmasına Eskişehirspor’dan itiraz geldi. Alt yapı sorumlusu Yüksel Pilgir değişikliğe...

Deplasmanlı süper gençler liginde ilk iki mücadelesi veren Eskieşehirspor'un bu hafta oynayacağı Çanakkale Dardanel maçının Salı gününe alınmasına Eskişehirspor'dan itiraz geldi. Alt yapı sorumlusu Yüksel Pilgir değişikliğe sert çıkarak Maçın farklı bir günde oynanmasını kabul etmiyoruz* dedi.
Deplasmanlı süper gençler liginde Cumartesi günü oynanması gereken Çanakkale Dardanel- Eskişehirspor maçı ile Bursaspor- Oyak Renault maçlarının 13 Mart Salı gününe alınması ve rakip kulüplere emri vaki yapılmasına Eskişehirspor itiraz etti.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Eskişehirspor alt yapı sorumlusu Yüksel Pilgir tirazlarını Futbol federasyonuna yaptıklarını belirterek açıklamasında şunlara yer verdi.
" TFF Bursa Bölge müdürlüğünden gelen 17. hafta müsabaka programında yer alan 6 müsabakanın 4 tanesi normal yani 10 Mart 2007 tarihinde yer almış iken, bizim müsabakamız olan Çanakkale Dardanel- Eskişehirspor müsabakası ile Bursaspor- O.Renalut müsabakaları 13 Mart Salı günü şeklinde yer almıştır.
Söz konusu müsabakaların Salı gününde oynanma sebebi ise ilgili takım oyuncularının okul müsabakalarında yer alacağı şeklindedir. Deplasmanlı süper gençler ligi bir okul maçı değildir. Eskişehir'de oynanan bir çok okul maçı vardır ve TFF ye bağlı hiçbir müsabaka okul maçları nedeni ile ertelenmemiştir. Ayrıca Bursa ile Oyak Renault takımları aynı kentin iki takımı olup, ertele belki iki güzide kulüp için fazla etkili olmamaktadır. Ancak biz Eskişehirspor olarak hafta içi 500 km den fazla yol yapmak durumundayız. Biz önceden yerimizi ayırtıp, programımızı 10 Mart gününe göre ayarladık. Okul maçları gibi TFF'yi doğrudan ilgilendirmeyen bir sebeple müsabakamızın farklı bir günde oynatılmasını kabul etmiyoruz. Çanakkale Dardanel ile yapılacak olan Deplasmanlı süper gençler ligi müsabakamızın 10 Mart 2007 Cumartesi günü oynatılmasını saygılarımızla arz ederiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.