PROVA GÜNÜ

PROVA GÜNÜ
Kayseri hazırlıklarını çift çalışma ile sürdüren Eskişehirspor yolculuk öncesi bugün yapacağı son çalışmada taktik deneyecek. Eskişehirspor deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının provasını bugün yapacak.Ligde aldığı...

Kayseri hazırlıklarını çift çalışma ile sürdüren Eskişehirspor yolculuk öncesi bugün yapacağı son çalışmada taktik deneyecek.
Eskişehirspor deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının provasını bugün yapacak.
Ligde aldığı galibiyetlerle moralini yükselten Eskişehirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını pürneşe içinde sürdürüyor. Futbolcuların birbiri ile şakalaştıkları antrenmanlarda tempo yüksek olmasına rağmen yüzlerin gülmesi teknik heyeti ve yöneticileri sevindiriyor.
Dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki çalışma yapan sabah çabuk kuvvet ağırlıklı antrenmanın yanı sıra minyatür kale maçta yapan kırmızı şimşekler öğleden sonra taktik çalışmaya geçti. Bugün Kayserispor karşısında uygulanacak taktiği prova edecek olan Eskişehirspor galibiyete hasret olan rakibini tuzağa düşürecek.
Prova ile Eskişehir'deki hazırlıklarını tamamlayacak olan kırmızı siyahlılar Cuma sabahı Ankara'ya geçerek uçakla Kayseri'ye gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.