RAKİPLERDEN HABERLER

RAKİPLERDEN HABERLER
Umutlar bitmiyorLigin son 9 haftasında sadece 2 puan toplayarak ligin dibine demir atan Orduspor’da umutlar bitmiyor. Kalan 12 haftanın 7’sini iç sahada oynayacaklarını kaydeden Mor-Beyazlı kulübün Menajeri Dursun Karamustafaoğlu,...

Umutlar bitmiyor

Ligin son 9 haftasında sadece 2 puan toplayarak ligin dibine demir atan Orduspor'da umutlar bitmiyor. Kalan 12 haftanın 7'sini iç sahada oynayacaklarını kaydeden Mor-Beyazlı kulübün Menajeri Dursun Karamustafaoğlu, "Bu maçlarda özellikle iç sahadaki 7 maçtan 21 puan çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz. Futbolcularımız iyi motive olursa bunu başarabiliriz" diye konuştu.
"Bize sadece bir galibiyet yeter. Böylece oyuncularımız üzerlerindeki stresi atarlar" diyen Karamustafaoğlu, "Elazığ maçındaki skor kimseyi aldatmasın. İlk 15 dakikada net 4 gol kaçırdık, rakibin tesadüfi golü gardımızı düşürdü. Ama biz oyuncularımıza güveniyoruz, bu şanssızlığa son verip işi tersine çevireceğiz ve Eskişehir maçı ile birlikte kazanmaya başlayacağız" dedi.

Elimizden geleni yapıyoruz

Kocaelispor Teknik Direktörü Orhan Şerit Kasımpaşa maçını değerlendirerek şunları söyledi. "Bu hafta bizim açımızdan çok önemli bir maçtı ve istemediğimiz bir sonuçla berabere kaldık. Tabi bu ligte kazanılan her puan önemli, yabana atmamak lazım. Oyun içinde kazanma arzumuz, oyuncularımın isteği üst seviyedeydi. Kazanmaya yakın oyun oynadık. 1-0 dan sonra 2. golü bulsak maçı kazanabilirdik ancak daha sonra yediğimiz gol takımın gardını düşürdü ve toparlanmamız uzun sürdü. Golü yakalayacak pozisyonlar da bulmamıza rağmen değerlendiremedik."
Teknik direktör Şerit 3 maçta 5 puan aldıklarını, bunun da çok kötü olmadığını söyleyerek, "Takım olarak mücadele ediyoruz, bunun desteklenmesi lazım. Daha önümüzde 12 maç var ve buradan alınacak puanlar kaderimizi belirleyecek. İlk 6 hedefimizden kopmadık ve bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz."dedi.

Eriş hakemden şikayetçi

Samsunspor teknik direktörü Levent Eriş puan kayıplarının ligin ilerleyen haftalarında sıkıntı yaratabileceğini ifade ederek ''Rakibimiz karşısında üstün oynayan taraftık. Ama bir türlü şans yüzümüze gülmedi. Oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalıydı. Puan sıralamasında yükselme fırsatını iyi değerlendiremedik'' dedi
Karşılaşmada verilmeyen gollerinin, penaltılarının olduğunu ileri süren Eriş, "Rakibimizi adeta kendi sahasına hapsettik. Ama pozisyonları değerlendiremeyince sonuç bu oldu.
Oyuncularımın gösterdiği mücadeleden, arzu ve isteğinden çok memnunum. Verilmeyen golümüz ve penaltımız var. Hakemin iyi maç yönettiğini düşünmüyorum" dedi.
Ligde her geçen hafta çemberin daraldığını ve puan kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını ifade eden Levent Eriş, ''Play off hedefine ulaşmak adına bundan sonra deplasmanda ve sahamızdaki bütün maçlardan puanla ayrılmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Her maça üç puan

Haftayı Karşıyaka beraberliğiyle kapatan A.Sebatspor'da gözler, lider konumdaki Gençlerbirliği Oftaş ile yapılacak zorlu maça çevrildi. Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, her maça 3 puan için hazırlandıklarını, ligde alt sıralardan kurtulmak için Gençlerbirliği Oftaş önünde galip gelmeleri gerektiğini söyledi.
Sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydeden Derelioğlu, ''Son 2 maçta 4 puan aldık. Bu moralle maça hazırlanıyoruz.
Kendi futbolumuzu ortaya koyup sahadan galibiyetle ayrılmak ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Rakibimizin zirvede oluşu bizi fazla ilgilendirmiyor. Tüm maçlara hazırlandığımız gibi bu maça da 3 puan için hazırlanıyoruz'' dedi.

Hedefte Telekom var

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un asbaşkanı Ünsal Göksen, Türk Telekomspor ile deplasmanda oynayacakları maçta da sahadan galip ayrılmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Göksen, yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un, sezonun ikinci yarısına iyi başladığını belirterek, ''Takımımızın üst üste aldığı galibiyetler nedeniyle hem biz hem taraftarımız mutlu. Yaşadığımız mutluluğun sürmesini istiyoruz'' dedi.
Altay maçının ardından futbolculara bir gün izin verdiklerini belirten Göksen, şöyle konuştu:
''Futbolcularımız bir günlük dinlenmenin ardından bugün Türk Telekomspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladı. Türk Telekomspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta da sahaya galibiyet için çıkacağız. Biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz, çekinmiyoruz. Aldığımız sonuçlar ortada, rakiplerimiz bizden korksun, çekinsin."

Buzlar çözüldü

Gaziantep BŞB deplasmanında tartışan kaptan Yakup ile Yasin Avcı dünkü idmanda barıştı. Karşılaşmanın 17. dakikasında pas anlaşmazlığı yüzünden tartışan ikili, dün Gaziemir'deki idman öncesinde birbirine sarılarak özür dileyip işi tatlıya bağladı. Maç içindeki strese yenik düştüklerini belirten iki futbolcu, "Saha içindeki bu diyaloğumuzun dışarıdan hoş gözükmediğini bize söylediler. Çok büyük bir olay yaşanmadı. Şimdi konuşup sorunu çözdük. Bizim gerçek kavgamız, Altay'ın başarısı için. Samsunspor'u yenip G.Antep maçında üzdüğümüz taraftarımızın gönlünü alacağız" diye konuştu. "Aile içinde böyle küçük şeyler olur" diyen Teknik Direktör Ekrem Al şöyle konuştu: "Kötü futbol oynamamızı oyuncularımızın psikolojisini etkilemiş olabilir. Ama sorun çözüldü. Şimdi tek hedefimiz Samsunspor'u yenmek"

Elazığ'da sakatlar

Elazığspor, Teknik Direktör Mehmet ŞAHAN ile Yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya, Orduspor Maçı'nda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Murat ÖZKAN doktor kontrolünden geçmesi nedeniyle katılmadı. Bu oyuncunun sakatlığının çok ciddi olmadığı belirtilirken, görev verildiği taktirde Kasımpaşa Maçı'nda forma giyebileceği bildirildi.
Eski sakatlığı nükseden ve geçen hafta Orduspor Maçı Kadrosu'na alınmayan H. Arif ile hafif sakatlığı bulunan Can POLAT da dün takımdan ayrı olarak Elazığspor Tesisleri'nde salonda çalıştılar.
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, hafta sonunda oynanacak olan Kasımpaşa Maçı hazırlıklarını bugün yapılacak olan tek çalışma ile sürdürecek.

Kader haftası

Uşakspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ligdeki en kritik maçı pazarg ünü Mardinspor ile oynayacaklarını söyledi. Deplasmandaki maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekipte sakat ve cezalı oyuncunun olmaması teknik heyeti sevindiriyor. Futbolcularının ikinci devre maçlarında yüreklerini ortaya koyarak oynadığını belirten Sözeri, "İstanbul BŞB maçını unutmak zorundayız. Önümüzde final niteliği taşıyan maçlar var. Kurtuluş mücadelesinde var gücümüzle savaşmaya devam edeceğiz" dedi. Sözeri, şöyle devam etti: "Aynı mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz. Artık, kaybedilen puanların telafisi de çok zor olacak. Mardin maçı en zor sınavımız olacak. Alt sıralardaki 5 takımın puan farkı çok yakın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.