RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...

RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...
Mardin kayyuma kaldıMardinspor’ da olağan genel kongre yapıldı. Yönetim kurulunun istifa etmesi sonucunda, yönetime başka aday da çıkmayınca kulüp kayyuma kaldı.Sadettin Tanış Tesisleri’nde yapılan olağan kongrede yönetime...

Mardin kayyuma kaldı

Mardinspor' da olağan genel kongre yapıldı. Yönetim kurulunun istifa etmesi sonucunda, yönetime başka aday da çıkmayınca kulüp kayyuma kaldı.
Sadettin Tanış Tesisleri'nde yapılan olağan kongrede yönetime talipli çıkmayınca Mardinspor kayyuma kaldı. Kulübün Başkanı ve aynı zamanda AK Parti'den milletvekili adayı olan Süleyman Bölünmez, işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle istifa ettiğini açıkladı. Takıma talipli birilerinin çıkması halinde her desteği vermeye hazır olduğunu belirten Bölünmez, "4 yıldır Mardinspor' u şampiyon yapmak için yapmadığım fedakarlık kalmadı. Ucuz kahramanlık yapanlar ve yönetim hakkında ileri geri konuşanlar buyursun işin başına geçsinler. Ben onlara destek vermeye hazırım. İşlerimin yoğunluğu ve Meclisteki çalışmalardan dolayı yönetimi bırakmak zorunda kaldım" dedi.

Zorlu "Sıcak bakmıyoruz"

Altay'ın kulüp başkanı Nafiz Zorlu, talibi olan değerli oyuncuları, takas yöntemiyle vermeyi öngörmediklerini bildirdi. Zorlu, yaptığı açıklamada Eren'e talip olan Vestel Manisaspor ile bu konuda bir görüşme yapıldığını, ancak henüz bir noktaya gelinmediğini belirtti.
Teknik direktör Ekrem Al ile Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak' ın yakın dost olması nedeniyle bir görüş alışverişi yapıldığını anlatan Zorlu, şöyle dedi: ''Giray hoca ile ben de görüştüm. Vestel Manisaspor'dan Kenan'ın bu sezon da takımımızda yer almasını istediğimizi, Metin Akan' ı da en azından kiralık olarak takımımızda görmeyi arzuladığımızı kendisine söyledim. Onlar Eren'e talip. Eren'i biz de kadromuzda tutmak niyetindeyiz. İki dost kulübün yöneticileri bu konuyu masaya oturup görüşebilir. Şu anda varılmış bir nokta yok. Transfer bir mantık işidir, ama prensip olarak biz değerli oyuncularımızı takas yöntemiyle vermeyi düşünmüyoruz. Bonservis bedelinin bir bölümü yerine oyuncu verilmesi önerisine sıcak bakmıyoruz.''

Kocaeli ayağa kalktı

Kocaelispor'la büyük ölçüde anlaşmaya varan Serdar Topraktepe ve İnegölsporlu Muhammed dün yönetim kurulu ve taraftarla birlikte yürüyüş yaptı. Serdar'ın henüz sözleşme imzalamadığı, önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanacağı belirtildi
Kocaelispor yönetiminin takımı kentle buluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonların en büyüğü dün hayata geçirildi. Daha önce sözleşme imzalanan teknik direktör Fuat Yaman ve dün anlaşmaya varılan yıldız futbolcu Serdar Topraktepe ile İnegölsporlu Muhammed, Yürüyüş Yolu'nda taraftarla birlikte yürüyüş yaptı. Başkan Serhan Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yürüyüş gerçekleştiren yeni transferler kenti ayağa kaldırdı. Fethiye Caddesi'nde meşaleler yakan ve tezahüratlar yapan taraftar, "İzmit takımına sahip çık" diye haykırdı.

Güller "Lig A'da başarılı olacağız"

Boluspor'da teknik direktörlüğe getirilen Serhat Güller Boluspor'un Lig A'da başarılı olacağına inandığını söyledi. Başarının ekip çalışmasından geçtiğini söyleyen Güller, "Boluspor'la uzun vadeli bir sözleşme imzaladık. Yapacağımız çalışmalarla iyi bir kadro kurmayı planlıyoruz. Yönetimimizin verdiği destekten son derece memnunum. Takımdaki arkadaşlarımızda böyle özverili olursa, Lig A'da başarılı olacağımıza inanıyorum.
Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yönetimimiz bütçemize göre transferler yapacak. Yaz kampında yapacağımız çalışmalarla takımı lige adapte edeceğiz. Hedeflerimiz belli. Gelecek sezon iyi bir Boluspor yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.