SAĞLIK'TA YAZ DÖNEMİ KAPANDI

SAĞLIK’TA YAZ DÖNEMİ KAPANDI
Sağlıkspor futbol yaz okulu çalışmaları dün tamamlandı. Atatürk Dış sahada yapılan kapanış törenine EASKF Başkanı Sadri Atam ve yöneticiler ile Sağlıkspor kulüp başkanı Melih Batur ile idareciler katıldı. Sertifikaların...

Sağlıkspor futbol yaz okulu çalışmaları dün tamamlandı. Atatürk Dış sahada yapılan kapanış törenine EASKF Başkanı Sadri Atam ve yöneticiler ile Sağlıkspor kulüp başkanı Melih Batur ile idareciler katıldı. Sertifikaların dağıtıldığı törene ailelerde büyük ilgi gösterdi.
Yaklaşık 3 aylık çalışma döneminde 1998-2005 doğumlular arasında 120 sporcuya eğitim veren Sağlıkspor bu dönemde 25 oyuncuyu alt yapı bünyesine katmayı başardı. Alt yapı antrenörleri Murat Güngör, Volkan Çıngırer ve Orhan Bek verimli bir yaz dönemi geçirdiklerini belirtirken, ailelere de teşekkür etti.
Kulüp başkanı Melih Batur yaptığı 'Bizim açımızdan faydalı bir yaz dönemi geçti. Alt yapımıza çok önem veriyoruz. Eskişehirli miniklerimizin, gençlerimizin daha iyi yerlere gelmesi adına uğraş veriyoruz. Bu çocuklar bizim kulübümüzün ve Eskişehir sporunun gelecekleri. Sadece sportif değil, sosyal anlamda da miniklerin kendilerini geliştirdiğini düşünüyor, her zaman yanımızda olan sporcu ailelerine de sonsuz teşekkür ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.