SAKALLI AMATÖRÜ YİNE UNUTMADI

SAKALLI AMATÖRÜ YİNE UNUTMADI
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, düzenlenen törenle Odunpazarı Bölgesinde yer alan Amatör Spor Semt Kulüpleri ve 15 ilçe takımına malzeme yardımı yaptı. Sakallı 29 kulübün yanında 175 hakeme de malzeme desteğinde...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, düzenlenen törenle Odunpazarı Bölgesinde yer alan Amatör Spor Semt Kulüpleri ve 15 ilçe takımına malzeme yardımı yaptı. Sakallı 29 kulübün yanında 175 hakeme de malzeme desteğinde bulundu. 2012-2013 sezonunun açılış törenine Milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca ve Ülker Can'da katıldı.
Spora ve sporcuya büyük önem veren ve göreve geldiği günden itibaren amatör spor kulüplerine verdiği desteğini her yıl arttırarak sürdüren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, bu yılda verdiği sözü tutarak düzenlenen törenle Odunpazarı Bölgesinde yer alan Amatör Spor Semt Kulüplerine ve 15 ilçe kulübüne hazırlanan malzemeleri takdim etti. Odunpazarı Hasan Doğan Sahası Spor Tesisinde gerçekleşen törene Milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Davut Aydın, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, TFF Milli takımlar komitesinden sorumlu yönetici Fethi Heper, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, Taban Birlik başkanları ve Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerinin yanı sıra spora gönül vermiş çok sayıda davetli katıldı. Şehitlerimiz ve Ediz Bahtiyaroğlu içim saygı duruşunun ardından, istiklal marşı ile devam eden açılış töreninde kurban kesimi yapılarak 2012-2013 sezonu için dua edildi. Başkan Sakallı'ya teşekkür eden Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, Odunpazarı Belediye Başkanı Sayın Burhan Sakallı'ya teşekkür plaketi takdim etti.
'Çocuklarımızın ve gençlerimizin ruh ve beden sağlığını düşünmek bu kentteki herkesin ama en çok kent yöneticilerinin görevidir' diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı yaptığı konuşmasında; "Amatör Spor Kulüplerimize verdiğimiz destek yerine getirilmesi gereken bir görevdir, Odunpazarı Belediyesi olarak amatör spor kulüplerine verdiğimiz destek bundan sonrada artarak devam edecektir" dedi.
Tören sonunda tüm kulüp idarecilerine malzemeler tek tek takdim edilirken, Milletvekilleri Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can ve Odunpazarı Belediye başkanı Burhan Sakallı tüm takımlara yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.