ŞAMPİYON ESOGÜ ÖNÜNE ÇIKIYOR

ŞAMPİYON ESOGÜ ÖNÜNE ÇIKIYOR
Başak Grup Süper Amatör Kümede 21.hafta heyecanı bugün oynanacak 3 maç ile başlıyor. Son iki haftaya girilen ligde şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Yunusemre bugün Osmangazi Üniversitesi’ne çıkacak.Prestij İçin…Haftanın...

Başak Grup Süper Amatör Kümede 21.hafta heyecanı bugün oynanacak 3 maç ile başlıyor. Son iki haftaya girilen ligde şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Yunusemre bugün Osmangazi Üniversitesi'ne çıkacak.

Prestij İçin...
Haftanın açılış maçında Bentspor Muttalıp Sentteik sahada saat:13.00'da Alpagut karşısına çıkacak. Aynı sahada oynanacak günün diğer mücadelesinde Şampiyon Yunusemre, Osmangazi Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın başlama saati ise 15.00...
Günün son karşılaşmasında Kırka Boraks saat:15.30'da Anadolu Üniversitesi ile puan mücadelesi verecek. Bu mücadele ise Abdurrahman Temel sahasında oynanacak.
Düğüm Yarın Çözülecek
Başak Grup Süper Amatör Kümede Mihalgazi ve Alpuspor daha önce ligden düşmeyi garantilemişti. Hasan Doğan sahasında Alpuspor'u ağırlayacak Emekspor berabere kalması halinde dahi ligde kalmayı garantileyecek. Emekspor'un son iki maçını da kaybetmesini bekleyecek Tepebaşı Kolej ise Behiç Erkin sahasında Mihalgazi önüne çıkacak. Her iki maçta Pazar günü saat:13.00'da başlayacak.


SÜPER AMATÖR LİG PROGRAMI
4 NİSAN CUMARTESİ
Muttalıp Sentetik Sahası
13.00 Bentspor-Alpagut
15.00 Osmangazi Üniv-Yunusemrespor
A.Temel Sahası
15.30 Kırka Boraks-Anadolu Ünv.
5 NİSAN PAZAR
Hasan Doğan Sahası
13.00 Emekspor-Alpuspor
Behiç Erkin Sahası
13.00 Tepebaşı Kolej-Mihalgazi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.