Şampiyon Tepe Net

Şampiyon Tepe Net
TÜFAD 35 yaş üstü halı saha futbol turnuvasında şampiyon Tepe Net takımı oldu.Finalde Ün Koop’ u 4-2 yenen Tepe Net takımı birincilik kupasını alırken, Ün Koop ikincilik kupası ile yetindi. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta...

TÜFAD 35 yaş üstü halı saha futbol turnuvasında şampiyon Tepe Net takımı oldu.
Finalde Ün Koop' u 4-2 yenen Tepe Net takımı birincilik kupasını alırken, Ün Koop ikincilik kupası ile yetindi. Zevkli ve çekişmeli geçen maçta Ün Koop bir ara 2-1 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 4-2 yenik ayrıldı.
Final müsabakası sonrası yapılan ödül töreninde Birinci olan Tepe Net' e kupasını TÜFAD Genel Başkan yardımcısı Hüdai Doğu, ikinci olan Ün Koop' a ise Amatör Futbolcular derneği başkanı Vahap Özbayer takdim etti. Centilmen takım Mertspor' a ise kupasını Eskişehirspor' un efsane futbolcularından Süreyya Özkefe verdi.
Gol Kralı Şeref Başaran'a TÜFAD şube sekreteri Bekir Musluk, Centilmen sporcu Hasan Umar' a TÜFAD yönetim kurulu üyesi Necati Gülten ve En az gol yiyen takımın kalecisi Neşet Çolpan' a da ö-dülünü TÜFAD şube başkanı Engin Bayrı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.