Şampiyonluğa bir adım

Şampiyonluğa bir adım
Anadolu Üniversitesi genç bayan hentbolcuları Türkiye şampiyonluğunu istiyor. Genç bayanlar hentbolda Eskişehir şampiyonu olduktan sonra gruplarda rakiplerini ezip geçen Anadolu Üniversitesi genç bayan hentbolcuları finallerde...

Anadolu Üniversitesi genç bayan hentbolcuları Türkiye şampiyonluğunu istiyor.
Genç bayanlar hentbolda Eskişehir şampiyonu olduktan sonra gruplarda rakiplerini ezip geçen Anadolu Üniversitesi genç bayan hentbolcuları finallerde de fırtına gibi esiyor. İzmir'deki Türkiye şampiyonasında dün yarı final maçına çıkan Anadolu Üniversitesi genç bayanları Trabzon Belediyesini 37-30 yenerek adını finale yazdırdı.
İzmir Celal Atil spor salonunda bugün saat 12.00'da Milli Piyango ile şampiyonluk maçına çıkacak olan bayan hentbolcularımız kupaszı Eskişehir'e getirmeye yemin etti. Anadolu Üniversitesi genç bayan takımı antrenörü Sinan Öner " Yıldızlarda Türkiye şampiyonluğunu elde ettik. Bu başarı tabana yönelik yaptığımız çalışmaların sonucuydu. Yine tabana yönelik çalışmalarımızın bir sonucu da gençlerde almak istiyoruz. Yıldızlardan sonra Gençlerde de Türkiye şampiyonu olarak yaptığımız planlı programlı çalışmanın meyvesinin nasıl alınacağını tüm Türkiye 'ye göstereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.