ŞAMPİYONLUK GÜNÜ

ŞAMPİYONLUK GÜNÜ
Mahmut Şölenişçi Mini Minikler futbol turnuvasında dün yarı final heyecanı yaşanırken, bugün oynanacak müsabakalar ile şampiyon takımlar belli olacak. Karşılaşmaların ardından düzenlenecek tören ile dereceye giren takımlara...

Mahmut Şölenişçi Mini Minikler futbol turnuvasında dün yarı final heyecanı yaşanırken, bugün oynanacak müsabakalar ile şampiyon takımlar belli olacak. Karşılaşmaların ardından düzenlenecek tören ile dereceye giren takımlara ödülleri dağıtılacak.

Herkes İçin Futbol (HİF) kapsamında, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi organizasyonu ve Odunpazarı Belediyesi desteğiyle düzenlenen "4.Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Futbol Turnuvası" bugün oynanacak final maçlarıyla sona ererken, şampiyon takımlarda belli olacak. Odunpazarı Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisi'nin ev sahipliği yaptığı turnuvada dün yarı final maçları oynandı. 2001 doğumlularda Alt Yapı Bentspor'u 3-2, Eskişehirspor ise Emekspor'u 6-2 yenmeyi başardı. Böylece bu yaş kategorisinde Alt Yapı ile Emekspor final oynamaya hak kazandılar. 2002 doğumlularda ise Demirspor'u mağlup eden Dsi Bentspor ile Odunpazarı engelini aşan Eskişehirspor adını finale yazdırdılar.
2003-2004 doğumlularda oynanan yarı final müsabakalarında DSİ Bentspor Emekspor'u 3-2, Eskişehirspor ise Alt Yapı'yı 6-0 yenerek final oynamaya hak kazandılar.
2000, 2001, 2002 ve 2003-2004 doğumlu minik takımların katıldığı 4.Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Futbol Turnuvası bugün oynanacak final maçları ve kupa töreniyle tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.