"ŞEHİRDEN UMUDU KESTİK"
Es-Es’in Başkanı Mehmet Şimşek, ESTV mikrofonlarına konuştu. Öncelikle destek konusunda önemli açıklama yapan Şimşek “Eskişehirlilerin yaptırmadığı formalar için Gaziantepli buluyoruz, Urfalı buluyoruz, Ankaralı buluyoruz yaptırıyoruz. Şehirden umudu kestik” dedi.
“UMUDUKU KESTİK”
Destek konusuna da değinen başkan Şimşek “Hep söylüyoruz, üstüne basa basa söylüyoruz şehirden umudu kestik. Milletvekilinin gelmediği tesise bakan getiriyoruz, tesis sözü alıyoruz. Eskişehirlilerin yaptırmadığı formalar için Gaziantepli buluyoruz, Urfalı buluyoruz, Ankaralı buluyoruz yaptırıyoruz. Kulübe öyle bir cephe alınmış ki biz de şansımızı şehir dışında arıyoruz. Ahmet Başal hocamız geçen sezondan beri yardım ediyor. Kulübümüze otobüs verdi tekrar teşekkür ederiz” dedi.
“ES-ES ARMASINI TAŞIYACAKLAR”
Hazırlık maçlarını ve takımı değerlendiren Şimşek, “Siz de seyrediyorsunuz bazı futbolcularımız üstüne katmış bazı futbolcularımızda düşüş var. Bu lig zor zaten. Bu ligin zor olduğunu herkes biliyor. Mücadele ligi. Bize genç takım diyorlar, genç takım gibi bir şey kabul etmiyoruz. Daha önce de söylemiştim. Bu takım iki sezondur birlikte oynuyor. Eskişehirspor armasını taşıyacaklar. Şehrin adına oynayacaklar. Tecrübesizmiş, gençmiş konularını kapattık biz” dedi.