Şimdi ne olacak?

Şimdi ne olacak?
Elazığ maçından sonra yönetim içindeki bölünme ve iki başlı görüntü Eskişehirspor’un kendi haline kalmasına neden oldu. Eskişehirspor’un ligde matematiksel olarak ta kalmayı garantilediği Elazığ maçından sonra Nebi Hatipoğlu...

Elazığ maçından sonra yönetim içindeki bölünme ve iki başlı görüntü Eskişehirspor'un kendi haline kalmasına neden oldu.
Eskişehirspor'un ligde matematiksel olarak ta kalmayı garantilediği Elazığ maçından sonra Nebi Hatipoğlu başkanlığı bırakabileceğini söylemiş, buna karşılıkta yönetimde kendi içinden Rıdvan Çakırgöz' ü başkan adayı olarak göstermişti. Ancak yapılan ikili görüşmelerin ardından yaşanan gelişmelerle başkan Hatipoğlu kongre ile gelip kongre ile gideceğini açıklaması, Çakırgöz ve ekibinin de bütçe ve yeni sezon hazırlıklarına girmesi Eskişehirspor'u yönetiminin iki başlı görünmesine yol açtı. Başkan Nebi Hatipoğlu' nun resmi çekilmesi olmazken, Rıdvan Çakırgöz' de hala yönetici ve başkan adayı konumunda bulunuyor.
Öte yandan her iki tarafından yaptığı açıklamalar kulübün içinde bulunduğu borç miktarının devamlı artış göstermesini de neden oluyor. Düne kadar 1,5 –2 milyon YTL olarak gösterilen borcun üst üste yapılan açıklamalarla 5,5 milyon YTL'ye kadar çıkması hayli dikkat çekiyor.
Bir taraftan hizmet ve sevgi nedeniyle Eskişehirspor'da görev aldıklarını belirten diğer taraftan ise eleştirilerden ve özellikle basının eleştirilerinden sürekli şikayet eden her iki tarafında hem kentten destek almadığından yakınması hem de koltuğu bir türlü bırakmak istemeyişleri dikkati çeken bir diğer taraf.
Yönetim içinde baş gösteren iki başlılık ve bölünme henüz ligi bitirmemiş olan ve bu hafta oynayacağı deplasman maçına hazırlanan Eskişehirspor takımının da kendi haline kalmasına neden oluyor. Tesislerde kendi halinde çalışan Eskişehirspor'un deplasmana bile nasıl gideceği konuşuluyor. Eskişehirspor yönetiminin içindeki bölünmenin uzlaşma ile sonuçlanma ihtimalinin de az olması, kongreye gitme ihtimalinin de çok düşük olması nedeni ile Eskişehirspor'un bu çıkmazdan nasıl kurtulacağı spor kamuoyunda merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.