Faruk Güler, Yeniden Refah Partisi Eskişehir Kadın Kolları üyelerinin mahalle mahalle, cadde cadde sahaya çıkarak vatandaşlarla bir araya geldiğini belirtti. Yapılan ziyaretlerde hem parti politikalarının anlatıldığını hem de vatandaşların talep ve sorunlarının dinlendiğini kaydeden Güler, kadınların sahadaki enerjisinin büyük takdir topladığını söyledi.

Eskişehir’de teşkilat rüzgarı esiyor

Eskişehir genelinde teşkilatlanma çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Güler, kadınların siyasette daha aktif rol almasının toplumsal değişim açısından son derece kıymetli olduğunu ifade etti.

“Kadınlarımız sadece aile hayatında değil, sosyal yaşamda, ekonomide ve siyasette de söz sahibidir. Yeniden Refah Partimizde kadınlarımızın emeği, gayreti ve fedakârlığı çok değerlidir” dedi.

CHP'nin kurmayları Ayşe Ünlüce için tek ses: Bu bir siyasi kumpas
CHP'nin kurmayları Ayşe Ünlüce için tek ses: Bu bir siyasi kumpas
İçeriği Görüntüle

Vatandaşın gündemine çözüm odaklı siyaset

Sahada vatandaşların özellikle ekonomi, hayat pahalılığı ve gelecek kaygısı konularını dile getirdiğini belirten Güler, Yeniden Refah Partisi’nin çözüm odaklı siyaset anlayışıyla milletin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Güler, “Biz sadece seçimden seçime değil, her zaman milletimizin yanındayız. Kadın Kollarımızın özverili çalışmaları bunun en güçlü göstergesidir. Eskişehir’de büyük bir değişimin ayak sesleri duyuluyor” ifadelerini kullandı.

Daha güçlü Eskişehir mesajı

Faruk Güler, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek Eskişehir’de her kesime ulaşan, kapsayıcı ve millet odaklı siyaset anlayışıyla yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi