ŞİMDİ PASTA, PAZAR BALKESECEĞİZ

ŞİMDİ PASTA, PAZAR BALKESECEĞİZ
xLigde Pazar günü Balıkesir’i konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler dün de tek çalışma yaptı. Antrenman öncesi Es-Es taraftarı Atilla Gezmen’in tribünlerdeki 50. Yıl pastasını kesen teknik kadro ve oyuncular hafta sonu da...

x


Ligde Pazar günü Balıkesir’i konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler dün de tek çalışma yaptı. Antrenman öncesi Es-Es taraftarı Atilla Gezmen’in tribünlerdeki 50. Yıl pastasını kesen teknik kadro ve oyuncular hafta sonu da Balıkesir’i devirmenin planlarını yapıyor.


Eskişehirspor zorlu Balıkesir maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Pazar günü evinde Balıkesir ile kritik maça çıkacak olan Kırmızı Şimşekler dün de tek çalışma yaptı.


İSTASYON çALIŞMASI Antrenman öncesinde teknik patron Yücel İldiz saha içinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Ardından istasyon çalışması ile başlayan antrenman dar alanda çift kale maç ile devam etti. Oyuncuların dünkü çalışmada hırslı ve istekli olması dikkat çekti.


GEZMEN’DEN 50.YIL KUTLAMASI 11 Şubat 1968’den bu yana Eskişehirspor’a destek veren Atilla Gezmen dün tribünlerdeki 50.yılını kutladı. Antrenman öncesi saha içinde özel olarak hazırlattığı 50. yıl pastasını teknik kadro ve oyuncular ile birlikte kesen Atilla Gezmen’i Yücel hoca ve oyuncular da tebrik etti.


BALKES’İ DEVİRECEĞİZ Dün antrenmanda pasta kesen Şimşekler Pazar günü de BALKESECEK. İlk maçta rakibini 3-2 mağlup eden Eskişehirspor Pazar günü saat 18.00’de oynanacak olan maçta da taraftarının desteği ile kazanarak haftayı galibiyetle kapatmayı hedefliyor.


HüRRİYET DüZ KOŞUDA Dünkü antrenmanda kaptan Hürriyet takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Cezası biten ve hafif sakatlığı bulunan Hürriyet’in Pazar günkü Balıkesir maçında oynayacağı öğrenildi.