Şimşekler son kez taraftarı önünde

Şimşekler son kez taraftarı önünde
Eskişehirspor bugün taraftarları önünde son maçına çıkacak. İlk altı mücadelesi veren takımlardan Diyarbakırspor’u konuk edecek olan kırmızı şimşekler zorlu maç için hazırlıklarını tamamladı. Bugün Atatürk Stadı’nda...

Eskişehirspor bugün taraftarları önünde son maçına çıkacak. İlk altı mücadelesi veren takımlardan Diyarbakırspor'u konuk edecek olan kırmızı şimşekler zorlu maç için hazırlıklarını tamamladı. Bugün Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak olan zorlu maçı hakem Koray Gençerler yönetecek. Es-Es taraftarının desteğiyle Diyarbakır'ı yenmeyi hedefliyor.
Eskişehirspor bugün taraftarları önünde Diyarbakır ile karşılaşacak.
Türk Telekom Lig A'da 33. maçını bugün Diyarbakırspor ile yapacak olan Eskişehirspor taraftarları önündeki son maçını da oynayacak. Zorlu maç için teknik direktör Ergin Işık gözetiminde hazırlıklarını sürdüren ve dün de tek çalışma yapan kırmızı şimşekler kendi tesislerinde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı.
Eskişehirspor'un Diyarbakırspor ile oynayacağı karşılaşma Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak. Zorlu maçı hakem Koray Gençerler yönetecek.
Kırmızı şimşekler taraftarının desteğiyle rakibini yenerek taraftarları önündeki son maçta üç puan almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.