Siz güldürün yüzümüzü gençler…

Siz güldürün yüzümüzü gençler…
Eskişehirspor U-18 takımı Türkiye Şampiyonası 2.tur müsabakalarında sahneye çıkıyor. İlk turda Kütahya grubunu şampiyon olarak tamamlayan Genç Şimşekler, Denizli grubunu da zirvede bitirerek finalleri istiyor.

Eskişehirspor U-18 takımı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Kütahya grubunda rakiplerini geçerek adını Türkiye Şampiyonası 2.tur maçlarına yazdırmıştı. 18-21 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de yapılacak olan 2.tur müsabakaları için yola çıkan ve dün Denizli’ye giden Genç Şimşekler burada da şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası finallerine gitmek istiyorlar.

Es-Es U18’leri Denizli gurubunda İzmirspor, Manisaspor, Antalya Kepez Belediye, Konya Selçuklu Belediyespor, Bursa H.D.Osmangazispor ekipleriyle karşılaşacak. U-18 ekibi Antrenörü Yiğit Cumalı “Takımıma olan güvenim sonsuz. Bu yıl gençlerimizle birçok başarıyı elde ettik. En önemlisi ise bir aile ortamı kurduk. Şimdi Türkiye Şampiyonası finallerine gidebilmek için son virajdayız. Burada da başarılı olarak adımızı finallere yazdıracağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.