"Stressiz çıkacağız"

"Stressiz çıkacağız"
Eskişehirspor Teknik Direktör Ergin Işık “Kasımpaşa maçında stresten uzak oynayacağız” dedi. Son kez İstanbul seferine çıkan Eskişehirspor’u Kasımpaşa maçına hazırlayan teknik direktör Ergin Işık yolculuk öncesi maçla...

Eskişehirspor Teknik Direktör Ergin Işık "Kasımpaşa maçında stresten uzak oynayacağız" dedi. Son kez İstanbul seferine çıkan Eskişehirspor'u Kasımpaşa maçına hazırlayan teknik direktör Ergin Işık yolculuk öncesi maçla ilgili olarak şunları söyledi. " Ligde sıkıntılı dönemi geride bıraktık. Artık kalan maçlarımıza stresten uzak olarak çıkacağız.Kasımpaşa maçı da bunlardan birisi. Rahat oynayıp , hem futbol hem de sonuç yönünden sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz.
Rakibimizin ilk altı mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Bu maçta futbolcularımın verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden eminim."
Genç futbolcular konusunda da umutlu konuşan teknik direktör Işık " Maçta özellikle onları takip edeceğim. Saha içinde verilen görevi yapsınlar yeter. Kendilerinin de yakaladıkları bu şansı iyi değerlendireceğine inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.