Süleyman Çakır şampiyon

Süleyman Çakır şampiyon
Okullu Genç Kızlar Futbol İl Birinciliğinde dün oynanan final maçında Eğitimciler Spor Lisesini 2-1 mağlup eden Süleyman Çakır Lisesi şampiyon oldu. Milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç Kızlar...

Okullu Genç Kızlar Futbol İl Birinciliğinde dün oynanan final maçında Eğitimciler Spor Lisesini 2-1 mağlup eden Süleyman Çakır Lisesi şampiyon oldu.
Milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç Kızlar Futbol İl Birinciliğinde final maçları dün oynandı. Abdurrahman Temel Sahasında oynanan final maçında Eğitimciler Spor Lisesi ile Süleyman Çakır Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son bölümlerinde attığı golle maçtan 2-1 galibiyetle ayrılan Süleyman Çakır Lisesi şampiyon oldu. İkinciliği ise Eğitimciler Spor Lisesi elde etti. Üçüncülük maçında ise Hoca Ahmet Yesevi Lisesi ile Yunusemre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mücadele etti. Maçı Hoca Ahmet Yesevi Lisesi 1-0 kazandı. Müsabakalar sonrasında başarılı olan takımlara kupa ve madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.