Sultandere hedef büyüttü

Sultandere hedef büyüttü
İlköğretim okulları arası minik erkekler voleybol il birinciliği müsabakalarında şampiyonluğu elde eden ve ardından grup eleme müsabakalarında başarılı olarak yarı finallere yükselen Sultandere İlköğretim okulunda çalışmalar...

İlköğretim okulları arası minik erkekler voleybol il birinciliği müsabakalarında şampiyonluğu elde eden ve ardından grup eleme müsabakalarında başarılı olarak yarı finallere yükselen Sultandere İlköğretim okulunda çalışmalar antrenör Ümit Şengölge gözetiminde aralıksız şekilde devam ediyor.
9-13 Mayıs tarihleri arasında Afyon'da yapılacak Türkiye şampiyonası yarı finallerinde mücadele edecek Sultandere İlköğretim okulunun rakipleri ise İstanbul ikincisi, Anakara üçüncüsü, Sakarya birincisi ve Bartın, Denizli, Adana ve Samsun illerinden gelecek ekipler oldular. Haftanın 4 günü yapılan çalışmalar ile yarı finallere hazırlandıklarını belirten antrenör Şengölge" Hedefimiz13 Haziran'da Amasya7da başlayacak Türkiye şampiyonası finallerine gitmek. Zoru başarmak istiyoruz. İki yıldır birlikte olduğum takımımdan çok şeyler bekliyorum. Rakiplerimizden de korkmuyoruz. Hepsini etüt ettik. Sağlam ve emin adımlarla yolumuzda ilerliyor ve bir hayali gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah başaracağız. Ayrıca bize çalışma konusunda yardımda bulunan Gençlik ve Spor il müdürü Süleyman Arduç'un yanı sıra Kaya Bilge'ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onlarda bize Atatürk spor salonunu açarak bu başarıda pay sahibi oldular. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.