TAEKWONDO'DA MÜTHİŞ TURNUVA

TAEKWONDO’DA MÜTHİŞ TURNUVA
Taekwondo il temsilciliğinin faaliyet programında yer alan turnuva Porsuk Spor salonunda dün başladı. Minikler ve Yıldızlar kategorisinde yapılan müsabakalarda 18 Ekipten 180 sporcu mücadele etti.Taekwondo İl temsilciliğinin düzenlediği...

Taekwondo il temsilciliğinin faaliyet programında yer alan turnuva Porsuk Spor salonunda dün başladı. Minikler ve Yıldızlar kategorisinde yapılan müsabakalarda 18 Ekipten 180 sporcu mücadele etti.
Taekwondo İl temsilciliğinin düzenlediği Minikler ve Yıldızlar taekwondo turnuvası dün başladı. Porsuk spor salonunda yapılan karşılaşmalarda 18 ekipten 180 sporcu ter döküyor. Müsabakaları yakından takip eden Taekwondo il temsilcisi Hüseyin Kılınç 'Okullu ve Kulüplü sporcuların mücadele ettiği İlçelerden ve Beldelerden gelen taekwondocularında yer aldığı özel turnuvaya olan katılım bizleri sevindirdi. İlimizden ülkemiz taekwondosuna çok sayıda başarılı sporcu kazandırıldı. Amacımız aynı şekilde yeni şampiyonlar çıkartmak. Türkiye ve Dünya taakwondosunda Eskişehir'in belli bir yer edindi. Bunu daha da geliştirmek adına çalışmalarımız sürecek' dedi. Turnuvaya sponsorluk yapan Sarar firmasına da teşekkür eden il temsilcisi Kılınç 'İlimizde sponsor bulmakta oldukça zorlanıyoruz. İl dışına çıkarken sporcularımızı götürmek adına mali bir külfet oluşuyor. Eskişehirli iş adamları ve şirketlere bu anlamda büyük iş düşmekte. Bizlere her anlamda destek veren Sarar A.Ş.'ye ve Taekwondo Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Alattin Çoban'a teşekkür ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.