"TAKIM İÇİN SABIR İSTEDİ

“TAKIM İÇİN SABIR İSTEDİ
İlk maç için konuşan Ünal “Takım bana göre muhteşem oynadı. Ancak gol atamadık. Bu tür sonuçlar olabilir. Kimse fekalet tellallığı yapmasın. Herkes sabırlı olsun ve bu takımı desteklesin. Başarı birlik beraberlik ile gelir”...

İlk maç için konuşan Ünal "Takım bana göre muhteşem oynadı. Ancak gol atamadık. Bu tür sonuçlar olabilir. Kimse fekalet tellallığı yapmasın. Herkes sabırlı olsun ve bu takımı desteklesin. Başarı birlik beraberlik ile gelir" dedi.
Akhisar maçını da değerlendiren başkan Ünal herkesten sabır istedi. Bir yenilgi ile bazı kesimin felaket tellallığı yaptığını söyleyen Eskişehirspor başkanı Halil Ünal "Akhisar maçında takımdan herkes gibi bende 3 puan bekliyordum. Takım çıktı muhteşem de mücadele etti, ancak gol atamadı. Biz gol için topluca saldırırken rakip çıktı uzatma da gol attı ve yenildik. Ligin ilk maçında yenildik diye camiayı toz duman içinde göstermek büyük yanlış. Bakın ligde neler oluyor. İlk hafta maçlarında her zaman sürprizler olur.Bir yenilgi ile de kimse felaket tellallığı yapmasın. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Bir yenilgiyle her şey bitemez. Birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu kadro tüm hedefleri zorlayacak. Bu takıma sahip çıkalım. Her zaman büyük başarılar birlik beraberlik ile gelmiştir. İnşallah sezon sonunu da biz iyi yerde bitireceğiz. Ben buna inanıyorum, herkes de inanması gerekli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.