"TAKIMIN LİGDE KALMASI DAHA ÖNEMLİ"
Başkan Şimşek yabancı oyuncular ile ilgili “Pinto’nun taksitini ödedik. Tanase’yi açıkça söyleyeyim ödeyemedik. Akaminko’ya Mart ayında 110 bin Euro ödeme sözü vermiş. Biz bunu zaten ödeyemeyeceğiz. Takımın ligde kalması mı eski ödemeler mi derseniz, takımımızın ligde kalması daha önemli” dedi.
“PİNTO’YA ÖDEDİK”
Başkan Mehmet Şimşek yabancı oyuncuların ödemeleri içinde önemli açıklamalarda bulundu.
Şimşek “ Bizim belimizi büken yabancı futbolcu dosyaları ve kulüpteki masraflar. Pinto’ya taksitini ödedik. Ödeyeceğiz de. Pinto ile çok zor anlaşılıyor. Bizden önceki yönetim taksitlendirmiş. Yönetimler öbür yönetimlerin devamıdır. Ödenmezse bu ilerde kulübün başına bela olur” dedi.
“ÖDEYECEK GÜCÜMÜZ YOK”
“Cristian Tanase’yi açıkça söyleyeyim ödeyemedik hala. 5 tane 10 bin Euro var. Bizden önceki yönetim Akaminko’ya Mart ayında 110 bin Euro ödeme sözü vermiş. Biz bunu zaten ödeyemeyeceğiz. Tanase dosyasını da zaten altyapı transferini açmak için 150 bin Euro ödemiştik. Yalan söyleyecek biri değilim. Tanase’ye ödeyecek gücümüz yok. Toplam 400 bin Euro alacağı vardı 150 binini ödedik. Hala 6-7 günümüz var, para bulur muyuz bilemiyorum. İnanın biz de çok yıprandık. Takımın ligde kalması mı eski ödemeler mi derseniz, takımımızın ligde kalması daha önemli” dedi.