Taraftarlardan Bakana teşekkür

Taraftarlardan Bakana teşekkür
Taraftarlar, Eskişehirspor’a destek olan maliye bakanı Unakıtan’a teşekkür etti. Taraftarlar “ İhtiyaç duyulan güce kavuşuldu” diye konuştu. Bir süre önce Eskişehir’e gelerek Eskişehirspor’un yeni yapılmakta olan tesislerini...

Taraftarlar, Eskişehirspor'a destek olan maliye bakanı Unakıtan'a teşekkür etti. Taraftarlar " İhtiyaç duyulan güce kavuşuldu" diye konuştu.
Bir süre önce Eskişehir'e gelerek Eskişehirspor'un yeni yapılmakta olan tesislerini inceleyen ve Eskişehirspor'a destekte bulunma sözü vermesinin yanı sıra dört futbolcunun bonservisinin alınmasında yardımcı olan Maliye bakanı Kemal Unakıtan' a taraftarlardan hem destek hem de teşekkür geldi.
Eskişehirspor taraftarları "Geçtiğimiz hafta Gaziantep Büyükşehir'den 3 ve Mardin'den de 1 futbolcuyu Kırmızı Siyahlı Kulübe transfer eden maliye bakanı Kemal Unakıtan tesislerin ve diğer transferleri bitireceğinin sözünü vermiştir. Eskişehirspor yıllardır arkasında hep böyle bir güce ihtiyaç duydu.Ve bugün bu desteği gördü. Maliye Bakanımız Kemal Unakıtan' ın transfer konusunda büyük emek harcaması, diğer oyuncuları da alacaklarını belirtmesi ve tesislerinin bitirilmesi için verdiği söz Eskişehirspor taraftarını memnun etmiştir. Ümit ediyoruz ki, Bakanımız verdiği sözü tutacak, Eskişehirspor'da yönetim kurulumuzun çabaları ile beklenen şampiyonluğu bu sezon kazanarak, evi olan Süper Lige çıkacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.