Teknik Direktör Engin Çalışır: Bu kez başaracağımızı ümit ediyorum

Teknik Direktör Engin Çalışır: Bu kez başaracağımızı ümit ediyorum
 Muhabir
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır, Kelkit’in oyun kalitesi açısından bizim daha üstün olmamızı beklediğim bir maç olacak. Diğer maçlarda elde edemediğimiz galibiyeti bu kez başaracağımızı ümit ediyorum” dedi.

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır, takımla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Seçimlerden dolayı geçen hafta sonu maç yoktu. Geçen haftayı biraz ihtiyaç duyduğumuz, sezon içerisinde biz göreve başladıktan sonra çalışmaya fırsat bulamadığımız alanlarda çalışma fırsatı bulduk. Geçen haftayı böyle geçirdik. Bu haftaya da Salı gününden itibaren rutin haftalık programlarımıza başladık. Rakibimizin maç oynayarak Pazar günü bize gelmesi doğal olarak onlarda yorgunluk oluşturacağı için avantajlı görünüyor. Bizde bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

"İLK 4 TAKIMA KAYBETTİK"

Biz görevde olduğumuz sürede yenildiğimiz 4 tane maç ligin en üstündeki 4 takım oldu. Bunların ikisi 90 artılarda yediğimiz gollerle beraberlik elimizden kaçtı. Ancak yenildiğimiz Batman maçı ve içerideki Turgutlu maçında gol atamamıştık. Bu maçlarda da kazanmayı hak edeceğimiz oyunlar oynadık. Bizim için ışık veren ümit veren konular bunlar. Bu konuda cesaret buluyoruz, güven buluyoruz. Göreceli olarak her maç oynanmadan zordur ama bu saydığımız 4 takıma göre görecelide olsa Kelkit’in oyun kalitesi açısından bizim daha üstün olmamızı beklediğim bir maç olacak. Diğer maçlarda elde edemediğimiz galibiyeti bu kez başaracağımızı ümit ediyorum.

"PLAY-OFF’A DAHA GÜÇLÜ GİRERİZ"

İlk geldiğim zamanda söyledim. Biz kaybedeceğiz onlar kazanacak. Onlar kaybedecek biz kazanacağız. Fotoğraf böyle gidecek. Bu kadar zaman geçti fotoğraf hala aynı değişen bir şey olmadı. Biz oyun kalitemizi, pozisyonlarımızı topa sahip olmamızı geçen süreç içerisinde çok fazla geliştirdik. O yüzden periyot periyot baktığımızda bizim ihtiyacımız olan galibiyet serisini yakaladığımızda o serinin Play Off’a da daha güçlü gireceğimize katkı sağlayacağını düşünüyorum.

"OYUN KALİTEMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Takımda Furkan Tuncer kart cezalısı bu maçta forma giyemeyecek. Bizim için değerli ve önemli bir oyuncu. Sürekli forma bulan bir oyunu. Hak ettiği için o forma şansını bulan bir futbolcu. Biz daha önce bir sürü maçta sakatlık ya da kart cezalısı olduğunda yine oynadık. Oyun kalitemizde hiç taviz vermeden oynadık. Yine oyun kalitemizden taviz vermeden başarılı bir oyun oynayacağız. Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece eksik değiliz demektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.