"TELAFİ EDECEĞİZ"

“TELAFİ EDECEĞİZ”
Eskişehirspor’da Ordu maçı sonrası açıklama yapan Tello ve Ediz kaybettekleri puanları önümüzdeki maçlarda telafi edeceklerini söyledi. Ordu maçını da kaybederek ligdeki puan hasretini sürdüren Eskişehirspor’da Ordu maçı...

Eskişehirspor'da Ordu maçı sonrası açıklama yapan Tello ve Ediz kaybettekleri puanları önümüzdeki maçlarda telafi edeceklerini söyledi. Ordu maçını da kaybederek ligdeki puan hasretini sürdüren Eskişehirspor'da Ordu maçı sonrası orta saha oyuncusu Tello ve defans oyuncusu Ediç açıklama yaptı. Rodrigo Tello, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak iyi bir takım olduklarını ve ilerleyen haftalarda bunu telafi edeceklerini dile getirerek "Maça iyi başladık. Ama kalemizde goller gördük. Biz iyi takımız. Önümüzdeki maçlradna itibaren kayıpları telafi edeceğiz" dedi.
Bu sezon ilk kez ilk 11'de görev yapan defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu ise, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele eden arkadaşlarını kutlayarak, "Rakibimiz karşısında 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. İyi bir takımız ve en kısa sürede toparlanıp iyi günler göreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.