TFF küme düşme ile ilgili karar aşamasında

TFF küme düşme ile ilgili karar aşamasında
TFF’nin küme düşmeyle ilgili vereceği karar merakla bekleniyor. Dün de Federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper lig 1. lig 2. lig ve 3. lig Kulüpler Birliği başkanları ile bir araya geldi.

Ligden düşen takımlardan başta Eskişehirspor olmak üzere diğer takımlarda küme düşmenin kaldırılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’ndan resmi bir açıklama bekliyor. Küme düşen kulüplerin merakla beklediği kritik toplantı dün gerçekleştirildi.

DEVAM EDİYORDU

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katılımıyla yapılan ve Süper lig 1. lig 2. Lig 3. Lig Kulüpler Birliği toplantısında küme düşmenin kaldırılması konusu son kez masaya yatırıldı. Dün saat 17.00’de başlayan toplantı gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada devam ediyordu.

İZMİR’DE DE KONUŞTU

Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, kritik toplantı öncesi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile İzmir’de Ziraat Türkiye Kupası final maçında bir araya gelerek bu konuyu konuştuğu öğrenildi Daha önce 25 kulüpten alınan imzalı dilekçeler TFF’ye iletilmişti.

KARAR VERİLECEK

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karar için son görüşmeleri yaptığı öğrenildi. Perşembe günü Konya’da oynanacak olan 1.lige terfi maçı sonunda ligde tüm maçlar tamamlanmış olacak. Bir ihtimal bu maç sonunda da TFF’nin son kararını vereceği sızan haberler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum