Tokat: 1 Altay: 2

Tokat: 1 Altay: 2
Hakemler: Serkan Çınar, Seçim Demirel, Orkun Aktaş Tokatspor: Mehmet Dönmezdemir, Taner, Gökalp, Fatih, Abdullah, Ersan (46.dak. Şamil), Arif, Kerem, Ogün (61.dak. Adem Sağlam), Yaşar, Aşkın (77.dak. Şahin) Altay: Soner, Onur, Özkan,...

Hakemler: Serkan Çınar, Seçim Demirel, Orkun Aktaş
Tokatspor: Mehmet Dönmezdemir, Taner, Gökalp, Fatih, Abdullah, Ersan (46.dak. Şamil), Arif, Kerem, Ogün (61.dak. Adem Sağlam), Yaşar, Aşkın (77.dak. Şahin)
Altay: Soner, Onur, Özkan, Alp, Musa Sinan, Abdulkadir, Mehmet Sak (89.dak. Ali İhsan ?), Metin (79.dak. Muhammed), Yüksel, Oğulcan, Okay (71.dak. Atakan)
Goller: 31.dak. Abdulkadir, 73.dak. Fatih (kendi kalesine) (Altay), 47.dak. Ogün (Tokatspor)

Ziraat Türkiye kupasında Eskişehirspor'un yer aldığı grupta kritik maç Antalyaspor İle Fenerbahçe arasında oynanacak.
Fenerbahçe'nin çeyrek final vizesini kesinleştirdi grupta çıkacak ikinci takıma en güçlü aday ise Antalyaspor. Bugün Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Antalyaspor kazandığı takdirde çeyrek finale çıkacak. Beraberlik ve yenilgide ise durumu son maç olan Altay maçına kalacak.Antalya'nın bugün puan kaybetmesi Eskişehirspor'a da mucizevi bir şans getirecek. Ve kırmızı şimşekler Tokatspor'u yenmek için sahaya çıkarken Antalya'nın İzmir'de Altay'a puan kaybetmesini bekleyecek. Antalya'nın Fener'e kaybetmesi, Eskişehirspor'un Tokat'ı, Altay'ında son maçta Antalya'yı yenmesi halinde üçlü averaja bakılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.