"Voleybol şölenine bütün Eskişehirlileri bekliyoruz"

“Voleybol şölenine bütün Eskişehirlileri bekliyoruz”
Voleybolun devleri ilimizde mücadele edecek. İl Müdürü Süleyman Arduç Porsuk Spor Salonundaki müsabakalara tüm Eskişehirlileri davet etti.Erkekler voleybol birinci liginde başarılı olarak dörtlü finale kalan İzmir Arkas, Fenerbahçe,...

Voleybolun devleri ilimizde mücadele edecek. İl Müdürü Süleyman Arduç Porsuk Spor Salonundaki müsabakalara tüm Eskişehirlileri davet etti.
Erkekler voleybol birinci liginde başarılı olarak dörtlü finale kalan İzmir Arkas, Fenerbahçe, Halk Bankası ve İstanbul Büyükşehir takımları 13-15 Nisan tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan dörtlü final maçlarında birbirleriyle kapışacak. Tek devreli lig usulü yapılacak olan maçlar cuma günü saat 15.00 ve 17.00'de, cumartesi ve pazar günü ise saat 16.00 ve 18.00'de oynanacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç "İlimizde yapılacak olan dörtlü final maçlarında voleybolun devleri kapışacak. Bu müsabakalar Porsuk Spor Salonunda oynanacak. Bu dev kapışmaya tüm Eskişehirli sporseverleri bekliyoruz. Müsabakalar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.