Yenemiyorsan yenilme

Yenemiyorsan yenilme
Yarın kritik maçta Uşakspor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor’da zorlu karşılaşmada hedef “Yenemiyorsan, yenilme” olarak belirlendi. Şimşekler bugün deplasman yolculuğuna çıkacak.Geçtiğimiz hafta çıktığı Karadeniz...

Yarın kritik maçta Uşakspor'un konuğu olacak olan Eskişehirspor'da zorlu karşılaşmada hedef "Yenemiyorsan, yenilme" olarak belirlendi. Şimşekler bugün deplasman yolculuğuna çıkacak.
Geçtiğimiz hafta çıktığı Karadeniz deplasmanında farklı mağlubiyet alan Kırmızı Şimşekler yarın yine deplasmanda mücadele edecek. Son haftaların formda takımı Uşakspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler teknik direktör Ergin Işık gözetiminde son çalışmayı dün tesislerde yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı çalışan Eskişehirspor'lu futbolcular zorlu deplasmandan en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giriş yapan rakip Uşakspor karşısında galibiyet parolası için çıkacak olan Eskişehirspor rakibini yenemiyorsa yenilmemek için oynayacak.
YOLCULUK BUGÜN
Eskişehirspor Pazar günü oynayacağı karşılaşma için bugün sabah kahvaltısından sonra deplasman yolculuğuna çıkacak. Uşak'da 1 gün kamp yapacak olan Eskişehirspor'da takımın başında genel menajer Ali Reşat Çağan bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.