Yenemiyorsan yenilme!

Yenemiyorsan yenilme!
Eskişehirspor Süper Gençleri gözünü İnegöl maçına çevirdi. Antrenör Özbayer “ İnegöl maçından puanla ayrılmak zorundayız. Parolamız yenemiyorsan yenilme olacak” dedi.Ligin sonu yaklaştıkça ilk iki yarışında kıran...

Eskişehirspor Süper Gençleri gözünü İnegöl maçına çevirdi. Antrenör Özbayer " İnegöl maçından puanla ayrılmak zorundayız. Parolamız yenemiyorsan yenilme olacak" dedi.
Ligin sonu yaklaştıkça ilk iki yarışında kıran kırana bir mücadeleye giren Eskişehirspor süper gençleri bu hafta kendi gibi ilk iki yarışında iddialı olan İnegölspor' a konuk olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını özel çalışma ile sürdüren genç şimşekler deplasmandan puanla dönmeyi hedefledi.
Eskişehirspor süper genç takım antrenörü Emre Özbayer gerçek güçlerini ortaya koyma zamanlarının geldiğini belirterek " İnegöl maçı böylesi maçlardan birisi. Bu maçtan mutlaka puanla ayrılmamız gerekiyor. Yenemiyorsak yenilme parolası ile sahaya çıkacağız. İnegöl maçından puan veya puanlarla dönerek ilk iki mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.