YİMPAŞ'tan spora destek

YİMPAŞ’tan spora destek
İlimizde otelcilik sektöründe faaliyet gösteren Yimpaş Hotel’den spora ve sporcuya destek. Yeni kurulan ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, milli ve manevi duygularla donatılmış bir nesil oluşturmayı amaç edinen...

İlimizde otelcilik sektöründe faaliyet gösteren Yimpaş Hotel'den spora ve sporcuya destek. Yeni kurulan ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, milli ve manevi duygularla donatılmış bir nesil oluşturmayı amaç edinen Kamer Gençlikspor kulübüne Yimpaş Hotel spor malzemesi yardımında bulundu.
Spor'a, sporcuya ve spor kulüplerine destek olmayı görev bildiklerini belirten Yimpaş Hoteller Genel Müdürü Levent Cengiz " Yimpaş Hotel Eskişehir halkının hizmetindedir. Gençlerimizin önünü açmak spor yapmaları için ne gerekiyorsa yapmak için göreve hazırız. Milli ve manevi duyguları gençlerimize aşılayan Kamer Gençlikspor kulübü ve sporcu kardeşlerimize spor yaşantıları boyunca başarılar diliyorum" dedi.
AGD Şube Başkanı ve Kamer Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emin Irmak'ta Yimpaş Hotel'e teşekkür ederek " bizim en büyük sıkıntımız maddi sıkıntılardır.Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen sayın Genel Müdürümüz Levent Cengiz beye ve camiasına şükranlarımı sunuyorum. " şeklinde konuştu.
öz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.