ZOR DOSTUM ZOR!

ZOR DOSTUM ZOR!
Bölgesel Amatör Ligde temsilcilerimiz geride kalan haftayı puansız kapattı. Sağlıkspor Kütahya’da Dumlupınar’a, Demirspor ise evinde Kocaalispor’a boyun eğdi. Her iki temsilcimizin de bu sezon ligde işinin çok zor olacağı ortada....

Bölgesel Amatör Ligde temsilcilerimiz geride kalan haftayı puansız kapattı. Sağlıkspor Kütahya'da Dumlupınar'a, Demirspor ise evinde Kocaalispor'a boyun eğdi. Her iki temsilcimizin de bu sezon ligde işinin çok zor olacağı ortada.
BölgeseL Amatör Ligde 2.hafta geride kalırken, temsilcilerimiz Sağlıkspor ile Demirspor haftayı puansız kapattı. Her iki temsilcimizin de bu sezon ligde işiniz çok zor olacağı 2.haftanın ardından ortaya çıktı. Demirspor evinde Kocaalispor'a 9 kişi kaldığı maçta son dakikada yediği penaltı golüyle 2-1 yenilmekten kurtulamazken, karşılaşmanın ardından antrenör Necati Gülten istifa etti. Öte yandan Sağlıkspor ise Kütahya deplasmanında Dumlupınar önüne çıktı. Rakibi karşısında iyi mücadele etmesine rağmen rakibine ikinci yarıda yediği golle 1-0 mağlup olan kırmızı beyazlılar 3 puanda kaldı. Bu sonuçlarla 14 takımın yer aldığı 10.grupta Sağlıkspor 7., Demirspor ise 12.sırada kendine yer buldu. Grupta Adapazarı ile Kütahya Dumlupınar 6'şar puanla zirveyi paylaşıyor. Bölgesel Amatör Ligde temsilcilerimiz bu hafta sonu da zorlu maçlara çıkacak. 14 Ekim Pazar günü oynanacak maçlarda Sağlıkspor evinde İstanbulspor'u ağırlarken, Demirspor İstanbul deplasmanında Çatalca'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.