"Zorlu sınava hazırız"

“Zorlu sınava hazırız”
Odunpazarı Belediyesi futbol takımı Bursa grubuna hazır. Başkan Sakallı takıma başarılar dilerken, antrenör Burhanettin Beadini ‘Zorlu sınava hazırız’ dedi.İlimizde yapılan süper amatör kümede Eskişehir şampiyonu olan Odunpazarı...

Odunpazarı Belediyesi futbol takımı Bursa grubuna hazır. Başkan Sakallı takıma başarılar dilerken, antrenör Burhanettin Beadini 'Zorlu sınava hazırız' dedi.
İlimizde yapılan süper amatör kümede Eskişehir şampiyonu olan Odunpazarı Belediyesi futbol takımı ilimizi önümüzdeki hafta Bursa grubunda 3. lige çıkma yolunda temsil edecek.
Zorlu sınav için son hazırlıklarını yapan Odunpazarı Belediyesi futbol takımı Sarar Giyimden tek tip giyindi. Dün de futbolcular Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret etti.
Başkan Sakallı teknik kadro ve futbolculara başarılar dileğinde bulunarak, "Amatör ruhla olağanüstü bir başarı sergilediniz. Odunpazarı Belediye Başkanı olarak sizlerin her zaman arkanızdayım. Bu başarınızı Bursa'daki grupta da sürdüreceğinize inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.
Antrenör Burhanettin Beadini ise "Öncelikle bize her türlü imkanı sağlayan yönetimimez teşekkür ediyorum. Bizim daha yapacağımız çok iş var. Ben futbolcularıma bu zorlu maratonda güveniyorum. Her maçımız final niteliğinde olacak ve rakiplerimizi Bursa'da tek tek devireceğiz" dedi.
Pazartesi günü Bursa'ya hareket edecek olan Odunpazarı Belediye grupta Kocaeli Körfez Belediye, Kocaeli Derbent, Sakarya Hendek, Sakarya Karasu, Balıkesir Belediye ve Balıkesir Bandırma ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.