Başkan Kurt iftarını Ihlamurkent sakinleri ile açtı

Başkan Kurt iftarını Ihlamurkent sakinleri ile açtı
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarını Ihlamurkent Mahallesinde hemşehrileri ile beraber yaptı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından Ihlamurkent Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen Ilhamurkent-Vadişehir İftar Programına katılan Başkan Kurt, vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. Mahalle sakinleri ile iftarını yapan Başkan Kurt, hemşehrileri ile uzun uzun sohbet etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle iftarları ile vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Emek, Gündoğdu, Kırmızıtoprak, Büyükdere, Orhangazi ve Gökmeydan Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından Ihlamurkent Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. İftar sofrası bu kez Ihlamurkent Kapalı Pazar Yerinde kuruldu. Başkan Kurt ile çok sayıda Ihlamurkent ve Vadişehir Mahalle sakininin katılığı iftar programında, okunan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Başkan Kurt, iftar öncesinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı ramazanlar diledi. Yemek sırasına giren Başkan Kurt, sıra kendisine gelince görevli personele kolaylıklar ve hayırlı ramazanlar diledi. Vatandaşlarla birlikte iftarını yapan Başkan Kurt, iftarın ardından da alanda bulunan gençlerle sohbet etti. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Kurt, yeni dönemde Odunpazarı’nda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Gençlerin sorularını da cevaplayan Başkan Kurt, gençlerin kendisi ile fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

SİZLERLE OLMAKTAN ONUR DUYDUM

İftar programında konuşan Başkan Kurt, tutulan oruçların kabul olmasını diledi. Her Ramazan ayında dayanışma, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmak için iftar programlarını düzenlediklerini söyleyen Başkan Kurt, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan onur duydum, çok keyif aldım. Önümüzde güzel günler var, bu günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.

HER GÜN 5 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ İKRRAM EDİLİYOR

Odunpazarı Belediyesi; 71 Evler Mahallesi’nde Kafkas Caddesi ile Hümeyra Sokak kesişimine, Yenidoğan Mahallesi’nde Çamkoru Sokak’ta bulunan Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası karşısına, Büyükdere Mahallesi’nde Sarılar Sokak’a ve Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Hicri Sezen Meydanı’na 1000’er kişilik sabit iftar çadırı kurdu. Sabit Çadırın dışında Emek Mahallesi’nde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda da her gün 1000 kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca her gün 5000 kişiye iftar yemeği yemek ikram edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.