DSP'nin referandum oyu kahverengi

DSP’nin referandum oyu kahverengi
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, partileri olarak oylarının renginin kahverengi olduğunu ve referandumda hayır oyu kullanacaklarını söyledi.DSP’nin laik, demokratik, hukuk devleti ilkelerinden,...

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, partileri olarak oylarının renginin kahverengi olduğunu ve referandumda hayır oyu kullanacaklarını söyledi.

DSP’nin laik, demokratik, hukuk devleti ilkelerinden, Atatürkçülükten, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün teminatı olan üniter yapımızdan ödün verilmesi ya da oylatılmasından yana olacağı düşünülemezdi bile diyen Tambova, “Ancak bu süreci yönetmesi gereken ana muhalefet partisinin çok başlılığı, isteksizliği ve örgütlerindeki dağınıklık bizleri kaygılandırmaktadır. En azından şehrimizde artık kamuoyunun çok bildiği ayrışmalar, iç hesaplaşmalar ve kişi kayırmalarla, rejimimizin geleceğinin oylanacağı bir seçimde üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine olan inancım sıfırdır” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.