"Eskişehir'de 252 konut satışa çıkıyor"

“Eskişehir’de 252 konut satışa çıkıyor”
Tepebaşı Aşağı Söğütönü’nde alt gelir grubu projesi kapsamında 252 konut satışa çıkartılıyor. Dairelere kayıtlar 18 Ekim Çarşamba günü başlıyor. 31 Ekim’e kadar müracaatlar devam edecek.Başbakanlık Toplu Konut...


Tepebaşı Aşağı Söğütönü’nde alt gelir grubu projesi kapsamında 252 konut satışa çıkartılıyor. Dairelere kayıtlar 18 Ekim çarşamba günü başlıyor. 31 Ekim’e kadar müracaatlar devam edecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Eskişehir’de yüzlerce dar gelirli için konut atağına yeniden kalktı. Daha önce Ihlamurkent, Vadişehir ve Aşağı Söğütönü bölgesinde yüzlerce kişiyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi son olarak yaptırdığı konutları satışa sunacak.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Toplu Konut İdaresinin alt gelir grubu projesi kapsamında yaptırdığı 252 konutun satışı için başvuruların yarın başlayacağı öğrenildi. Tepebaşı bölgesinde yer alan Aşağı Söğütönü mevkiinde 2+1 büyüklüğündeki dairelere kayıtların 31 Ekim tarihi mesai bitimine kadar Ziraat Bankaları Eskişehir şubelerine yapılacak.
Konut satın almak isteyen vatandaşların alt gelir grubundan olacağını ifade eden yetkililer “Kayıt işlemi sırasında ilgili banka şubesine bin lira bedel yatırılacak. Fiyatları 100 bin ila 124 bin lira arasında olan kotlar için 180 ay vade uygulanacak. Konut bedellerinde yüzde 12 oranında peşinat alınacak. Konutların ayrıca aylık ödemeleri ise 491 ila 606 lira arasında olacak” şeklinde açıklamada bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.