Milli Projeler Eskişehir'de konuşuldu

Milli Projeler Eskişehir’de konuşuldu
TCDD ve Bağlı Ortaklıklar Toplantısı TÜLOMSAŞ’ta gerçekleştirildi. Toplantıda yerli ve milli projeler konuları üzerine detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.TCDD ve Bağlı Ortaklıklar toplantısı Ulaştırma Denizcilik...


TCDD ve Bağlı Ortaklıklar Toplantısı TüLOMSAŞ’ta gerçekleştirildi. Toplantıda yerli ve milli projeler konuları üzerine detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.

TCDD ve Bağlı Ortaklıklar toplantısı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal başkanlığında gerçekleştirildi.
11 Aralık 2017 tarihinde TüLOMSAŞ’ ta gerçekleştirilen toplantıya, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Demiryolu Düzenleme Genel Müdürü V. İbrahim Yiğit, TüLOMSAŞ Genel Müdürü Hayri Avcı, TüVASAŞ Genel Müdürü Prof. Dr İlhan Kocaarslan,  TüDEMSAŞ Genel Müdürü V. Celaleddin Bayrakçıl ve TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uras’ katıldı.
TCDD ve Bağlı Ortaklıklar toplantısında, demiryolu sektöründe yaşanan gelişmeler ve kurumlar arası işbirliklerinin geliştirilmesi ile yerli ve milli projeler konuları üzerine detaylı bir çalışma gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.